Asus servis,Asus telefon teknik servis istanbul,asus onarım talebi,asus laptop servisi

Servisimiz


Asus Teknik Servis, garanti süresi bitmiş veya garanti kapsamına alınmayan Asus marka cihazlar için onarım ve bakım hizmeti sunuyor. Asus Netbook, Notebook ve Monitör gibi cihazlarınızdaki arızaların onarımı ve bakımı için bizimle iletişime geçin.


Özel Teknik Servis


Servis Garantimiz
Teknik servisimiz tarafından arıza giderme bakım ve onarım işlemlerinin tümü 6 ay garantilidir.



Yedek Parça


Teknik  Servisimiz Asus Yedek parça temin edebilmektedir. Herhangi bir parça ile ilgili firmamızla iletişime geçebilirsiniz.



Anakart Tamiri Ve Değişimi



Asus Teknik Servis olarak cihazlarınıza anakart tamiri, yapıyoruz. 

Notebook Klavye Değişimi



Notebook klavyeleri sıvı teması, yada yıpranmadan dolayı arızalanabilir. Asus Notebook klavyelerin arızalanması durumunda servisimizde klavye değişimi yaptırabilirsiniz.

Notebook Kasa Tamiri



Notebook kasa arızaları ,menteşe sorunları kullanım ömrünün dolması nedeniyle oluşan donanımsal arızalar  Teknik Servisimiz tarafından çözülmektedir. 

LCD Ekran Değişimi


Garantisi bitmiş Asus cihazlarınızda meydana gelen ekran sorunlar (ekran kırılması , ekran devre sorunu vb. )  profesyonel teknik ekibimiz sayesinde çok kısa sürede çözüme ulaşır.

Notebook Fan Değişimi


Bilgisayarımızda en sık karşılaştığımız problemlerden biri ısınma problemidir. Bu sebeple fan değişimi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kablo/Soket/Port Değişimi



Asus bilgisayarlarınızı teknik servisimize getirerek kablo, soket veya port tamirini kısa sürede çözüme kavuşturabilirsiniz.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hometech açılmıyor, hometech notebook açılmıyor, hometech alfa 110a açılmıyor