RYZEN Kullanmak



Popüler bir YouTuber olan H3H3 Productions, Ryzen 7'yi kullanmaktadır.
H3H3 Productions, 4,5 milyondan fazla abonesi olan bir YouTube kanalıdır. Ethan ve Hila Klein her birinin renderlanması çok fazla zaman ve efor harcanan, çok sayıda eğlenceli video içeriği üretmektedir. H3H3, kendilerine AMD UK tarafından gönderilen Ryzen tabanlı sistemlebirlikte artık çok çekirdekli işleme gücünün zirvesinde çalışabilmektedir. Ryzen'in muhteşem performansı, video render sürelerini kısaltmalarına ve böylece daha fazla sayıda yüksek kaliteli komedi videosu hazırlamaya daha fazla zaman bulmalarına imkan tanımıştır.

Ryzen demek özgürlük demektir: tüm CPU'ların kilidi açık halde sunulmaktadır.
 AMD, oyuncuların özgürlüğüne ve yaratıcılığına inanmaktadır, bu nedenle her Ryzen CPU kilidi açılmış olarak gelir2, bu da kullanıcıların donanımlarını bir miktar daha zorlayabilmeleri anlamına gelir. Kullanıcılar farklı soğutma çözümleri ve farklı bileşenler arasından seçim yapmayı ve sistemlerini bu seçeneklerle sınırlanmaksızın kurmayı severler. 

Her Ryzen CPU, otomatik bir hız aşırma teknolojisi olan Genişletilmiş Frekans Aralığı3 (XFR) ile gelmektedir. XFR, Ryzen CPU'ları SenseMI Hassas Yükseltme parametrelerinin ötesinde dinamik olarak zorlar ve bu sırada ekstra işlem gücü sağlamak üzere daha yüksek saat frekanslarının elde edilmesi için CPU sıcaklıklarını da dikkate alır. AMD, kullanıcılara sistemlerini kişiselleştirme ve sistemleriyle diledikleri gibi oynama özgürlüğü sunmayı hedeflemektedir ve kilidi açık gelen çarpanlar da bu yolda atılan adımlardan biridir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hometech açılmıyor, hometech notebook açılmıyor, hometech alfa 110a açılmıyor