Asus CERBERUS-GTX1050TI-O4G 4GB 128Bit GDDR5 EN İYİ GAMING MARKASI!

Durmak Bilmeyen Oyun Aksiyonu İçin Üretildi

ASUS Cerberus GeForce® GTX 1050 Ti, durmak bilmeyen oyun aksiyonu için gelişmiş güvenilirlikle üretilmiş, yüksek performanslı grafik kartıdır. Kartı en yeni oyunlarla maksimuma kadar test ediyor, geniş güvenilirlik denemelerine sokuyor, endüstri standartlarından 15 kat daha uzun ağır yüklü testlere tabi tutuyoruz.

Güçlü ve Sağlam

Cerberus GeForce® GTX 1050 Ti, kartın arkasında yer alan hassas parçaları korunmak ve devre kartına dayanıklılık katmak için güçlü bir metal arka plaka ile üretilmiştir. Bu sağlam arka plaka, kışkırtıcı kırmızı çizgilerle donatılmıştır – Cerberus'un güçlü bir koruyucu olduğunun simgeleriyle.

SERİN VE SESSİZ OYNA

Patentli Wing-Blade Tasarımı

%105 Daha Fazla Hava Basıncı ile Maksimum Hava Akışı

Patentli wing-blade fanlar, maksimum hava akışı ve ısı bloğuna %105 daha iyi statik basınç sağlar, referans kartlardan 3 kata kadar daha sessiz çalışır.


3+1 Fazlı Super Alloy Power II

Gelişmiş Dayanıklılık ve Etkinlik

ASUS mühendisleri, grafik kartı tasarımımıza genel güvenilirliği güçlendirmek için yüksek kaliteli malzemeler eklediler. Super Alloy Power II malzemeler, verimliliği büyük oranda artırır, güç kaybını azaltır, tam yük altında 2 kat daha az parça sesi sağlar ve önceki tasarımlardan ortalama %50 daha düşük termal seviyeler sağlar.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hometech açılmıyor, hometech notebook açılmıyor, hometech alfa 110a açılmıyor