Öğrencilere Uygun Laptop: ASUS VivoBook

Öğrencilere Uygun Laptop: ASUS VivoBook

asus vivovook s200 600x446 Öğrencilere Uygun Laptop: ASUS VivoBook

Hızlı, sağlam ve kullanışlı bu dokunmatik dizüstü bilgisayar serisi, portatifliğiyle çok kullanışlı!

ASUS, öğrencilerin okul heyecanını VivoBook serisiyle paylaşıyor. Windows 8 için optimize edilmiş olan ASUS VivoBook serisinde yer alan S200, S300 ve S400 modelleri, uzun ömürlü ve son derece portatif bir tasarımla çok kullanışlı!
Öğrencilerin ders çalışırken ihtiyaç duydukları hızlı, sorunsuz, uzun ömürlü ve dayanıklı kullanım, VivoBook serisi cihazların temel özelliklerini oluşturuyor.
Hafifliği, sezgisel  dokunmatik özelliği ve uzun pil ömrüyle ASUS VivoBook serisi yüksek depolama alanına sahip. Ses bakımından, muhteşem ASUS SonicMaster teknolojisiyle donanmış olan bu ürünler, derin baslar ve net vokallerle daha kapsayıcı bir müzik ve video deneyimi yaşatıyor.
asus vivobook s300 600x453 Öğrencilere Uygun Laptop: ASUS VivoBook
Uyku modundan yeniden başlatmaya 2-saniyelik geçiş süresi, öğrencilerin cihazlardan çok uzun süre uzak kalsalar bile neredeyse anında Windows 8’e erişebilmelerini sağlayarak, sistemin yeniden başlaması için gereken uzun bekleyişleri ortadan kaldırıyor. VivoBook S200’de pil verimliliği, bekleme modunda 15 güne kadar uzanıyor. VivoBook’lar bulut bilişim akılda tutularak üretildiği için bu akıcı deneyim, bulut-merkezli bir tasarıma gayet iyi entegre oluyor. Bütün modeller, 3 yıl ücretsiz olacak şekilde 32GB ASUS WebStorage içeriyor.
S200 (11.6 inç), S300 (13.3 inç) ve S400 (14 inç) modelleri ile ASUS VivoBook serisi, öğrencilerin ihtiyaç duyduğu bütün özellikleri tek bir üründe topluyor. Ürünlerin şık tasarımı ise canlı renkleriyle taçlanıyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hometech açılmıyor, hometech notebook açılmıyor, hometech alfa 110a açılmıyor