Lenovo Tablet Şık Tasarım

Lenovo tabletle bilgisayarı "karış"tırdı!

Hem eğlenceli bir tablet, hem de iş yapabileceğiniz bir PC arıyorsanız, Lenovo Miix ile tanışın!

Lenovo Miix, pc, bilgisayar, ince

Tablet kullanıcılarının en büyük sıkıntısı, bilgisayardanbeklentilerini tam olarak karşılamaması. Bu nedenle tabletin yanında mutlaka dizüstü bilgisayar da kullanma ihtiyacı doğuyor.
Dünyanın en büyük PC üreticisi Lenovo, bu nedenle ThinkPad tabletten sonra bir yeniliğe daha imza atıyor. Lenovo Miix, sadece 580 gram ağırlığı, 1 cm inceliği ve 10.1 inç genişliğindeki ekranı ile seyahatler ve günlük kullanımda eğlenceli bir tablet. Intel işlemcisi, Windows 8 teknolojisi ve çıkarılabilir klavyesi ile işte de kullanabileceğiniz tam fonksiyonlu dizüstü PC'ye dönüşüyor.
Miix'i bu kadar farklı kılan özelliklerinin başında "Quick flip" olarak adlandırılan AccuType klavyesi var. Bu klavye sayesinde hem tablet hem de dizüstü bilgisayar olarak kullanılabilen Miix'te entegre Intel HD grafik çözümü ve 2 GB bellek var. Standart tabletlerden öne çıkan özelliği 64 GB dahili depolamaya sahip olması. Üründe, kullanıcı deneyimini güvenlik ve destek uygulamaları, internet çözümleri, multimedya ve verimlilik yazılımlarıyla geliştirmek üzere önceden yüklü yazılımlar da yer alıyor. Aynı zamanda entegre Bluetooth 4.0, WiFi ve/veya opsiyonel 3G-GPS bağlanabilirliği sunan cihaz, 10 saate kadar pil ömrüne sahip.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hometech açılmıyor, hometech notebook açılmıyor, hometech alfa 110a açılmıyor